Velkommen inn i min verden

Å male et bilde, er for meg den beste terapi i verden.
Maleriet med farger, struktur, historie, symbolikk og emosjon, er blitt min måte å fortelle noe som er vanskelig å sette ord på. Noe som jeg har lyst å si, men kanskje ikke våger å si høyt. Noe jeg vil dele med deg, av det som finnes i mitt indre, det som er meg. En flyktig opplevelse, som gjør inntrykk - at alt ikke trenger å være håndterbart og forståelig. At dypt i vårt indre, ligger det guddommelige.

Det vi ennå ikke vet, men som gjerne vil komme til oss, hvis vi tillater det.

Det å bruke maling og pensel, er blitt mitt verktøy til å bearbeide erfaringer og opplevelse, rett og slett – til å forstå livet. Å skape bilder sammen med musikk og meditasjon, har blitt min terapiform, og som jeg ser verdien av å formidle videre til andre.


"Augenstikkaren"

              

 

                        Jeg har også funnet en lidenskap i det å kanalisere ned ord til andre som ønsker hjelp med en åndelig utvikling, også kanalisere ned kraft- og sjelebilder og hjertespeilbilder.
Hjertespeil malerier er blitt mitt "hjertebarn" - da dette ble gitt meg som ord fra min skytsengel i 2010 - og jeg vet ikke om andre som gjør dette. Ganske spennende :-)             

 

 

Min indre verden – velkommen skal du være. 


 

 

  

 

 

 

  "Knyte Saman"

 

 

 

 

      

 

CURRENT MOON
Liker du denne siden ?
Send den til en venn!

Venners's Email('s)
bruk komma mellom adressene.

Din Email


Powered by EZD

©SongshenMedia Webdesign 2005 - 2008